1. 2500 km fietsen
Vorige tussenstand: 1755 km. De teller staat intussen op 2039 km. Nog bijna één vijfde dat ik op één maand moet fietsen, maar dat zal wel lukken. Eind juli gaan we namelijk op fietsvakantie naar de Waddeneilanden. Ik kijk er al naar uit!
2. 12 nieuwe horecazaken bezoeken in Antwerpen
3. naar een theatervoorstelling gaan
4. de landsgrenzen verlaten
5. mijn 600ste blogbericht posten
Tussenstand: dit bericht is nummer 548. Dit puntje zal ik niet meer halen of ik moet plots beginnen te spammen en dat ben ik niet van plan.
6. afvallen
De vorige tussenstand was min 12,5 kilo. Ik kwam weer een beetje bij, maar ben nog altijd trots op het resultaat. Nieuwe tussenstand: min 11,5 kilo.
7. 6 dingen flocken
8. gemiddeld 10 000 stappen per dag zetten
Vorige tussenstand: gemiddeld 7873 stappen/dag, deze maand: 11 324 stappen per dag. Eindelijk nog eens een maandgemiddelde dat boven de 10 000 ligt! Nieuwe tussenstand: 8187. 10 000 is niet meer haalbaar, maar 8500 moet dat wel zijn. En wie weet raak ik zelfs dichter bij 9000?
9. op citytrip gaan in eigen land
10. 75 % van de dagen vegetarisch eten
11. op uitstap gaan met de nichtjes
12. 20 boeken lezen
Wachten op de barbaren van J.M. Coetzee * Brieven uit Genua van Ilja Leonard Pfeijffer * Insomniac City van Bill Hayes * Dear Life van Alice Munro * You Are a Badass – How to Stop Doubting Your Greatness and Start Living an Awesome Life van Jen Sincero * Als je iemand verliest die je niet kan verliezen van Ish Ait Hamou * Noord van Sien Volders * A Little Life van Hanya Yanagihara * Woesten van Kris Van Steenberge  * Spoetnikliefde van Haruki Murakami * Sprakeloos van Tom Lanoye  * De acht bergen van Paolo Cognetti * Ons soort mensen van Juli Zeh * Mixed Doubles van Jill Mansel * Peachez, een romance van Ilja Leonard Pfeijffer * De mensengenezer van Koen Peeters * Middlesex van Jeffrey Eugenides * Het proces van Franz Kafka Nog 2 boeken te gaan, dat moet lukken!
13. deelnemen aan 1 kerstmarkt en 3 gewone marktjes
14. 6 items van mijn Pinterestbord zoetigheid maken
15. 6 items van mijn Pinterestbord DIY maken
centjesvloer * krabpaal voor Hobbes * lederen handvaten voor de kasten in de slaapkamer
16. 6 items van mijn Pinterestbord kokeneteken maken
17. mijn bijberoep uitbouwen
Er staat iets leuks op de planning en Valerie doet een leuke actie: de snelste boekers van een massage krijgen gratis een geurkaars gemaakt door mij! Geen idee of er nog kaarsen zijn eigenlijk, maar mensen in Antwerpen die graag gemasseerd worden: ga zeker eens kijken op de Facebookpagina van Valerie!
18. de binnenmuren in ons huis schilderen
Tussenstand: badkamer, slaapkamer, bovenste verdieping. Geen vorderingen, ook niet in juni, maar dat wist ik op voorhand. Wie weet kan ik nog wel iets schilderen in juli?
19. 33 kaartjes versturen met de post
Tussenstand: 24/33 en geen vorderingen.
20. naar een comedian gaan kijken
21. de zee zien
22. de zonsondergang zien aan de kaaien
23. naar de sauna/hamam gaan
24. de centjesvloer leggen in het toilet
25. naar de cinema gaan, liefst in de Cartoon’s
26. 100 items weggooien/weggeven
27. 3 musea bezoeken in Antwerpen
28. gaan wandelen op de Kalmthoutse Heide
29. zomaar een cadeautje kopen voor mijn beste vriend
30. een dagje weg met vriendin S.
31. een dagje weg met vriendin D.
32. een creatieve workshop volgen
33. naar de Verbeke Foundation gaan

Geen nieuwe puntjes om te schrappen, maar wel vorderingen, waardoor bepaalde puntjes toch nog haalbaar lijken. Benieuwd naar mijn eindresultaat volgende maand!

Dit artikel bevat affiliate links.
Het kost jou niks, maar als jij erop klikt en een aankoop doet,
krijg ik een percentje en zo steun je dus mijn blog,
gratis en voor niets.

Save

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!