Deze blogpost verschijnt iets later, omdat ik met mijn verjaardag nog met vakantie was. Ik had een heerlijke 33ste verjaardag: ik zwom op 20 meter van een zeehond (in hetzelfde water!), ik werd tante en de bloedmaan was goed te bekijken in Texel. Tijd voor een definitief overzicht!

1. 2500 km fietsen
Vorige tussenstand: 2039 km. We fietsten van Oostende naar Texel en ik haalde de 2500 km enkele dagen voor de deadline. Hoera!
2. 12 nieuwe horecazaken bezoeken in Antwerpen
3. naar een theatervoorstelling gaan
4. de landsgrenzen verlaten
5. mijn 600ste blogbericht posten
Mislukt: dit bericht is nummer 552.
6. afvallen
De vorige tussenstand was min 11,5 kilo. Vrij snel na die tussenstand ging er weer wat af en ik ben nu al enkele weken stabiel op min 13 kilo. Hoera!
7. 6 dingen flocken
8. gemiddeld 10 000 stappen per dag zetten
Vorige tussenstand: gemiddeld 8187 stappen/dag, deze maand: 11 914 stappen per dag. Dat geeft een totaal van gemiddeld 8498 stappen per dag. Niet de 10 000 die ik voor ogen had, maar de longembolie strooide hier serieus roet in het eten dus ik ken de oorzaak en ik ben nog erg blij met het resultaat.33 voor 33 passend
9. op citytrip gaan in eigen land
10. 75 % van de dagen vegetarisch eten
Ik haalde zelfs 100 %! Zonder veel problemen eigenlijk, alleen bij pizza mis ik salami en af en toe heb ik zin in een portie bitterballen. Maar ik ben heel blij met mijn keuze, ik kan het mij eigenlijk ook niet meer echt voorstellen dat ik vlees zou eten. Ik blijf dus vegetarisch eten!
11. op uitstap gaan met de nichtjes
We gingen naar de cinema, altijd fijn!
12. 20 boeken lezen
Wachten op de barbaren van J.M. Coetzee * Brieven uit Genua van Ilja Leonard Pfeijffer * Insomniac City van Bill Hayes * Dear Life van Alice Munro * You Are a Badass – How to Stop Doubting Your Greatness and Start Living an Awesome Life van Jen Sincero * Als je iemand verliest die je niet kan verliezen van Ish Ait Hamou * Noord van Sien Volders * A Little Life van Hanya Yanagihara * Woesten van Kris Van Steenberge  * Spoetnikliefde van Haruki Murakami * Sprakeloos van Tom Lanoye  * De acht bergen van Paolo Cognetti * Ons soort mensen van Juli Zeh * Mixed Doubles van Jill Mansel * Peachez, een romance van Ilja Leonard Pfeijffer * De mensengenezer van Koen Peeters * Middlesex van Jeffrey Eugenides * Het proces van Franz Kafka * Het wordt spectaculair. Beloofd. van Zita Theunynck * Alsof het voorbij is van Julian Barnes * Ik geraakte zelfs tot 21 met De laatkomer van Dimitri Verhulst
13. deelnemen aan 1 kerstmarkt en 3 gewone marktjes
14. 6 items van mijn Pinterestbord zoetigheid maken
15. 6 items van mijn Pinterestbord DIY maken
centjesvloer * krabpaal voor Hobbes * lederen handvaten voor de kasten in de slaapkamer
16. 6 items van mijn Pinterestbord kokeneteken maken
17. mijn bijberoep uitbouwen
Dit is helemaal gelukt! Vanaf september liggen mijn juwelen en kaarsen in een winkel en ik ging ook al enkele fijne samenwerkingen aan voor mijn kaarsen. Ik zou kaarsen en juwelen nog onder dezelfde noemer willen brengen, dus daar heb ik nog wat werk aan, maar ik ben echt wel op de goede weg. Hoera!
18. de binnenmuren in ons huis schilderen
Tussenstand: badkamer, slaapkamer, bovenste verdieping. Geen vorderingen, maar dat is geen ramp. Dit puntje was sowieso erg naïef.
19. 33 kaartjes versturen met de post
Tussenstand: 24/33. In juli stuurde ik nog enkele bedank- en verjaardagskaartjes en een beterschapskaartje. Eindstand: 33/33. Hoera!
20. naar een comedian gaan kijken
21. de zee zien
22. de zonsondergang zien aan de kaaien
23. naar de sauna/hamam gaan
24. de centjesvloer leggen in het toilet
25. naar de cinema gaan, liefst in de Cartoon’s
26. 100 items weggooien/weggeven
27. 3 musea bezoeken in Antwerpen
28. gaan wandelen op de Kalmthoutse Heide
29. zomaar een cadeautje kopen voor mijn beste vriend
‘Zomaar’ kan niet ‘zomaar’ zijn als het in je lijstje staat, maar ik kocht inderdaad een cadeautje voor hem. Nog een puntje dat ik kan afvinken!
30. een dagje weg met vriendin S.
31. een dagje weg met vriendin D.
32. een creatieve workshop volgen
33. naar de Verbeke Foundation gaan
Het leek niet te gaan lukken, maar toen stelde Nathalie van de leesclub voor om samen te gaan en we vonden als bij wonder een moment nog voor mijn verjaardag. Het is echt de moeite trouwens, er hangt een geweldige sfeer en er is veel te bekijken.

Eindresultaat: 27/33
Een heel mooi resultaat voor zo’n heftig jaar en heel toepasselijk, want 27 is mijn geboortedag. Hoera!

Dit artikel bevat affiliate links.
Het kost jou niks, maar als jij erop klikt en een aankoop doet,
krijg ik een percentje en zo steun je dus mijn blog,
gratis en voor niets.

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!