Van Smartphoto kreeg ik weer de kans om enkele unieke fotoproducten te maken. Ik draag mijn sweater (CATS NOT KIDS) nog regelmatig en wilde wel een nieuwe, met een andere quote. De sweaters van Smartphoto zijn trouwens GOTS-gecertificeerd. GOTS staat voor Global Organic Textile Standard en het label garandeert dat de productie op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde wijze gebeurt. Dat past helemaal binnen mijn visie en dus ging ik opnieuw aan de slag!

Ook deze keer koos ik voor een herenmodel, kwestie van een XL te kunnen kiezen. Blauw hangt al erg veel in mijn kleerkast en bordeauxrood had ik al bij mijn vorige sweater dus ging ik deze keer voor zwart. Het kiezen van de quote nam even in beslag, want eigenlijk wilde ik deze keer geen statement maken. Tot ik mijn buurman zag rondlopen met een T-shirt waar ‘I would prefer not to’ op stond. Toen besliste ik dat de quote ook deze keer passief agressief zou worden. ‘I would prefer not to’ komt namelijk uit een kortverhaal van Herman Melville, Bartleby, the Scrivener. We lazen dat kortverhaal aan d’unief en het is mij altijd bijgebleven. Het is dus een literaire quote, geen statement. 😉

Ik gebruikte opnieuw het design van EAT SLEEP CREATE/DANCE/CUDDLE/BEACH/READ REPEAT en zette er mijn tekst in. Vorige keer moest ik foefelen om geen tekst in die onderste balk te zetten, maar dat is blijkbaar aangepast, want deze keer was dat niet nodig.

Yves Recour https://www.thephotographer.be/

Yves Recour https://www.thephotographer.be/

Verder liet ik ook nog wat stickers maken. De getalenteerde Kathleen Verhetsel zette mij, Hobbes en mijn bijberoep om in een tekening in haar geweldige stijl. Die tekening werd meteen mijn profielfoto op Facebook en Instagram, maar ik wilde er ook graag stickers van. Om mee te geven bij een aankoop of om mee te sturen met een bestelling. Ik blijf het een geweldige tekening vinden!

Stickers gerhilde maakt Smartphoto

Wil jij ook graag unieke fotoproducten maken? Dat treft! Ik mag een kortingscode van 25 euro weggeven! Gewoon voor 23 januari reageren onder deze blogpost is voldoende om deel te nemen. Ik maak de winnaar bekend via Facebook!

Ik kreeg de fotoproducten, dit had geen invloed op mijn mening.

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!