Een sweater, stickers en iets te winnen!

Een sweater, stickers en iets te winnen!


Van Smartphoto kreeg ik weer de kans om enkele unieke fotoproducten te maken. Ik draag mijn sweater (CATS NOT KIDS) nog regelmatig en wilde wel een nieuwe, met een andere quote. De sweaters van Smartphoto zijn trouwens GOTS-gecertificeerd. GOTS staat voor Global Organic Textile Standard en het label garandeert dat de productie op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde wijze gebeurt. Dat past helemaal binnen mijn visie en dus ging ik opnieuw aan de slag!

Ook deze keer koos ik voor een herenmodel, kwestie van een XL te kunnen kiezen. Blauw hangt al erg veel in mijn kleerkast en bordeauxrood had ik al bij mijn vorige sweater dus ging ik deze keer voor zwart. Het kiezen van de quote nam even in beslag, want eigenlijk wilde ik deze keer geen statement maken. Tot ik mijn buurman zag rondlopen met een T-shirt waar ‘I would prefer not to’ op stond. Toen besliste ik dat de quote ook deze keer passief agressief zou worden. ‘I would prefer not to’ komt namelijk uit een kortverhaal van Herman Melville, Bartleby, the Scrivener. We lazen dat kortverhaal aan d’unief en het is mij altijd bijgebleven. Het is dus een literaire quote, geen statement. ๐Ÿ˜‰

Ik gebruikte opnieuw het design van EAT SLEEP CREATE/DANCE/CUDDLE/BEACH/READ REPEAT en zette er mijn tekst in. Vorige keer moest ik foefelen om geen tekst in die onderste balk te zetten, maar dat is blijkbaar aangepast, want deze keer was dat niet nodig.

Yves Recour https://www.thephotographer.be/

Yves Recour https://www.thephotographer.be/

Verder liet ik ook nog wat stickers maken. De getalenteerde Kathleen Verhetsel zette mij, Hobbes en mijn bijberoep om in een tekening in haar geweldige stijl. Die tekening werd meteen mijn profielfoto op Facebook en Instagram, maar ik wilde er ook graag stickers van. Om mee te geven bij een aankoop of om mee te sturen met een bestelling. Ik blijf het een geweldige tekening vinden!

Stickers gerhilde maakt Smartphoto

Wil jij ook graag unieke fotoproducten maken? Dat treft! Ik mag een kortingscode van 25 euro weggeven! Gewoon voor 23 januari reageren onder deze blogpost is voldoende om deel te nemen. Ik maak de winnaar bekend via Facebook!

Ik kreeg de fotoproducten, dit had geen invloed op mijn mening.

gerhilde

bouwjaar 1985 โ€“ maakt en schrijft โ€“ houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

2019 …

2018 …

Zes maanden na de longembolie

10 Comments

 • griet
  January 16, 2019 at 11:44 am

  Zot van foto’s ed. Ben dan wel verplicht om er eens in te vliegen ๐Ÿ™‚

 • Pieter vdh
  January 16, 2019 at 2:59 pm

  Moh, daโ€™s wel tof dat je dan je eigen tekst op een trui kan zetten. Ik zou zo wel iets willen maken voor mijn zonen. Maar โ€˜k zou ook nog eens goed moeten denken wรกt er dan op moer komen

 • Liese
  January 16, 2019 at 5:39 pm

  Top idee, je kan nooit genoeg sweaters hebben!

 • fieke
  January 16, 2019 at 8:22 pm

  Heel leuke trui, maar ik ben grote fan van je getekende portret. Het is zo jij!
  Zo’n portret staat op mijn verlanglijstje ๐Ÿ™‚

 • Elise
  January 17, 2019 at 9:23 am

  Ooohja! Ik wil ook wel meedoen, op die manier MOET ik wel is iets doen met mijn foto’s ๐Ÿ˜‰

 • Nele
  January 17, 2019 at 1:25 pm

  Leuke trui! Ik wil al een hele tijd een tshirt/trui met de namen van de hoofdpersonages uit a little life. Zou dus een zeer welkome korting zijn ๐Ÿ™‚.

 • Le petit requin
  January 18, 2019 at 10:51 pm

  Dat portret is echt superleuk gedaan; helemaal jou en helemaal Kathleen haar stijl ๐Ÿ™‚

 • Becky
  January 19, 2019 at 7:33 pm

  Oh, is jouw portret door Kathleen getekend? Zo tof zeg!
  Binnenkort word ik voor het eerst tante, dus ik ga onthouden dat je bij smartphoto ook ‘bavetjes’ en bodykes kan personaliseren, wie weet komt dat nog van pas.

 • Lien
  January 20, 2019 at 12:53 pm

  Zo’n trui wil ik ook wel maken voor mezelf! Groetjes

 • Nathalie Wittemans
  January 22, 2019 at 8:02 pm

  Ik doe graag mee, ben al aan het denken over een tekst, je weet maar nooit!

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram