Ik ga deze rubriek vanaf nu iets anders aanpakken. Normaal gezien zou deze editie van count your blessings online komen in de week dat mijn grootmoeder overleed. Dat vond ik niet echt gepast en dus wachtte ik. Dat deed mij ook beseffen dat tweewekelijks echt wel vaak is en mij iets te frequent was. Ik ga wel een oplijsting van mijn gelukjes blijven geven (ik blijf het ook gewoon een nuttige oefening vinden), maar dit zal eerder een maandelijkse rubriek worden. Het zal hier dus wat minder in detail zijn en ik zal al eens iets vergeten, maar het lijkt mij een betere invulling van mijn rubriekje.

buit wereldwinkel

een lekkere buit van de Wereldwinkel * het petekindje van mijn vriend heel blij zien worden van een springtouw als cadeau (de fiets die ze kreeg van onder andere ons moest toen nog komen) * gezelschapspelletjes spelen bij de broer (Project X, Boonanza … lang geleden, maar echt leuke spelletjes) * gezellig gaan eten met vriendin D. * niet meer in het donker moeten fietsen * het is nog koud (vooral ‘s morgens), maar zonlicht geeft mij energie, dus dat neem ik er met alle plezier bij * merken dat ik beter tegen de kou kan dan in het begin van de winter (zou dat aan het einde van het jaar weer een nieuwe aanpassingsperiode vergen?) * Dagen Zonder Vlees die best vlot gaan * een geweldige blogbrunch met heel veel enthousiaste reacties (ik denk dat ik nog nooit zo vaak ‘graag gedaan’ gezegd heb op die tijdpanne) * eindelijk, eindelijk, ein-de-lijk mijn eigen domeinnaam, hoera!

buikdansen

een fijne en diverse voorstelling zien met onder andere mijn zingende broer en een buikdanseres * in het zonnetje kunnen zitten * een zoet eetfestijn tijdens een bezoek aan de grootmoeder van mijn vriend * de bovenverdieping die volledig is bezet en er nu al helemaal anders uitziet

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!