Count your blessings #51

Count your blessings #51


Ik ga deze rubriek vanaf nu iets anders aanpakken. Normaal gezien zou deze editie van count your blessings online komen in de week dat mijn grootmoeder overleed. Dat vond ik niet echt gepast en dus wachtte ik. Dat deed mij ook beseffen dat tweewekelijks echt wel vaak is en mij iets te frequent was. Ik ga wel een oplijsting van mijn gelukjes blijven geven (ik blijf het ook gewoon een nuttige oefening vinden), maar dit zal eerder een maandelijkse rubriek worden. Het zal hier dus wat minder in detail zijn en ik zal al eens iets vergeten, maar het lijkt mij een betere invulling van mijn rubriekje.

buit wereldwinkel

een lekkere buit van de Wereldwinkel * het petekindje van mijn vriend heel blij zien worden van een springtouw als cadeau (de fiets die ze kreeg van onder andere ons moest toen nog komen) * gezelschapspelletjes spelen bij de broer (Project X, Boonanza … lang geleden, maar echt leuke spelletjes) * gezellig gaan eten met vriendin D. * niet meer in het donker moeten fietsen * het is nog koud (vooral ‘s morgens), maar zonlicht geeft mij energie, dus dat neem ik er met alle plezier bij * merken dat ik beter tegen de kou kan dan in het begin van de winter (zou dat aan het einde van het jaar weer een nieuwe aanpassingsperiode vergen?) * Dagen Zonder Vlees die best vlot gaan * een geweldige blogbrunch met heel veel enthousiaste reacties (ik denk dat ik nog nooit zo vaak ‘graag gedaan’ gezegd heb op die tijdpanne) * eindelijk, eindelijk, ein-de-lijk mijn eigen domeinnaam, hoera!

buikdansen

een fijne en diverse voorstelling zien met onder andere mijn zingende broer en een buikdanseres * in het zonnetje kunnen zitten * een zoet eetfestijn tijdens een bezoek aan de grootmoeder van mijn vriend * de bovenverdieping die volledig is bezet en er nu al helemaal anders uitziet

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

18 Comments

 • geertruurzaam
  March 15, 2016 at 10:24 am

  Hoera voor alle fijne dingen en vooral je eigen domeinnaam, blijf ervan genieten!
  En ja, ik voel ook de lente in de lucht en kan echt echt echt niet wachten tot het wat beter weer wordt 🙂

 • Lotte
  March 15, 2016 at 11:55 am

  mmmmmm, chocolade van de Wereldwinkel is zo zotlekker! (Al ben ik dat redelijk verplicht van te zeggen, aangezien ik er zelf nog gewerkt heb ;-), maar dan nog meen ik het, haha)

  • gerhilde
   gerhilde
   March 15, 2016 at 6:32 pm

   Ik kende die eigenlijk nog niet (ik ging voor de yucachips), maar ik zag karamel en ik was verkocht. Lekker, inderdaad!

 • liese
  March 15, 2016 at 1:36 pm

  een springtouw! Zalig!!!!

  • gerhilde
   gerhilde
   March 15, 2016 at 6:33 pm

   Tof, he! Een kinderhand is gauw gevuld natuurlijk. En het was een van de eerste cadeautjes die ze kreeg, dat zal ook wel geholpen hebben. 🙂

 • Le petit requin
  March 15, 2016 at 1:37 pm

  Vrolijk lijstje weer! Hoera voor het eigen domein! Maar misschien nog wel meer voor de volledig bezette bovenverdieping en dus de vorderingen in de verbouwing!

  • gerhilde
   gerhilde
   March 15, 2016 at 6:34 pm

   Inderdaad! 🙂 Mijn vriend is op dit moment de vloer onder handen aan het nemen, hoera!

 • Sabine
  March 15, 2016 at 3:28 pm

  Zulke fijne dingen! En ja ik ben nog steeds ontzettend blij met die eigen domeinnaam 😀
  Sabine recently posted…Fotoblog: 8 gratis bezienswaardigheden in New YorkMy Profile

 • Ilse van Kreanimo
  March 17, 2016 at 12:39 pm

  Oh, Wereldwinkel, daar moet ik dringend nog eens naartoe. 🙂

  Juij voor je eigen domeinnaam!
  Ilse van Kreanimo recently posted…Die verdomde k*tweegschaalMy Profile

 • ilona
  March 17, 2016 at 3:19 pm

  O, Die salt caramel is nog nieuw en hebben wij in onze winkel nog niet. Misschien moet ik die nog snel zoeken voor ik aan de veganchallenge begin 😉

  • gerhilde
   gerhilde
   March 17, 2016 at 10:24 pm

   Doen! Ik was wel fan. 🙂

 • Deborah
  March 17, 2016 at 3:30 pm

  Zo zalig dat het ‘s morgens al licht is als de wekker gaat. Dat maakt het opstaan wat draaglijker. 🙂
  Is de wereldwinkel chocolade lekkerder dan die van Tony?

  • gerhilde
   gerhilde
   March 17, 2016 at 10:24 pm

   Ik blijf grote fan van Tony, deze is vooral dunner. 🙂

 • Hilde
  March 17, 2016 at 3:34 pm

  Ik vind het heel knap, je eigen domein. Heel overzichtelijk en eenvoudig gehouden. Het doet gewoon terugkomen. Alvast dikke proficiat! En die lekkere buit van de wereldwinkel jazeker :-).

 • Falderie
  March 18, 2016 at 12:47 pm

  Hoera voor die eigen domeinnaam. En voor alle dingen die het leven mooier maken! 🙂

 • goofball
  March 18, 2016 at 7:51 pm

  ik probeer het ook maandelijks

 • Silke
  March 18, 2016 at 10:24 pm

  Ooooh, gezelschapsspelletjes, altijd zo leuk hé! Boonanza is inderdaad een toppertje.
  En een dikke proficiat met je eigen domeinnaam!

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram