Ergens begin 2015 kwam ik deze pin tegen. Ik verwerkte die in mijn rubriekje ‘Dinsdag pinsdag‘ en deed er verder niets mee. Typisch voor heel dat Pinterestgebeuren, zeker?

Toen verjaarde ik en kreeg ik van vriendin S. een door haar gemaakte versie. Echt op maat, want met centjes als achtergrond. Ja, dat zotte idee met de centjes willen we nog altijd doorvoeren. Ja, we hebben al genoeg centjes (dankzij bloglezers onder andere, waarvoor dank). Nee, we zijn er nog niet aan begonnen. Geef ons nog een jaar, tegen dan hoop ik hier foto’s te kunnen laten zien van onze versie.

Supertof dat ik die kader kreeg en niet zelf moest maken, maar op dat moment bleef het helaas een beetje liggen. Wonen in een verbouwing is niet echt bevorderlijk voor een fijn interieur. Het bleef liggen tot we naar boven verhuisden. Een stofvrije ruimte vraagt om een beetje inkleding en dus nam ik de kader in gebruik en schreef er al eens een quote op (waarvoor ik mijn inspiratie – alweer – bij Pinterest haalde).

be someone who makes you happy fotokader

Actually, I can fotokader

Love is the closest thing we have to magic fotokader

Soms zet ik er een lieve boodschap op.

Kusje fotokader

Die krijgt dan een lieve boodschap terug.

Kusje terug kader

Die we dan misschien, heel misschien, opnieuw moeten schrijven, omdat ik geen foto had genomen van mijn oorspronkelijke boodschap …

En jawel, zo slaag ik er alweer in om een pin niet zelf te maken, maar dat iemand voor mij te laten doen. Och, het eindresultaat mag er zijn, dat is het belangrijkste niet? Dank je wel, vriendin S.!

Save

Save

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!