de babyborrel van mijn neefje Jonathan * vieren dat de boekenclub al twee jaar bestaat * genieten van de try-out van Michael Van Peel overleeft 2016 * omvergeblazen worden op de opening van Fosbury & Sons * de achterbouw die goed vordert * fijne feestdagen * mijn vriend die eindelijk ook eens verlof heeft met de feestdagen * Wordfeud spelen met (ongeveer) heel de schoonfamilie * een mooie houten Rummikub krijgen * de kerstkaartenruil * af en toe ook echt een dagje verlof nemen * een weekendje weg plannen (eind februari, hoera!) * een foto met het body’tje dat ik voor Jonathan geflockt heb die op de nieuwjaarsbrief van meneertje komt

muzikale Jonathan

veel leuke reacties op onze badkamer * knuffelkatten * mijn vriend die zich goed inzet voor de verbouwingen * uit mijn leesdip geraken * hulp bij de verbouwingen * mensen die spontaan vragen hoe het gaat * Thais gaan eten * China lights in de Zoo * een wandeling in de ruien * pijnstillers die werken als het moet

Save

Save

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!