Count your blessings #59

Count your blessings #59


de babyborrel van mijn neefje Jonathan * vieren dat de boekenclub al twee jaar bestaat * genieten van de try-out van Michael Van Peel overleeft 2016 * omvergeblazen worden op de opening van Fosbury & Sons * de achterbouw die goed vordert * fijne feestdagen * mijn vriend die eindelijk ook eens verlof heeft met de feestdagen * Wordfeud spelen met (ongeveer) heel de schoonfamilie * een mooie houten Rummikub krijgen * de kerstkaartenruil * af en toe ook echt een dagje verlof nemen * een weekendje weg plannen (eind februari, hoera!) * een foto met het body’tje dat ik voor Jonathan geflockt heb die op de nieuwjaarsbrief van meneertje komt

muzikale Jonathan

veel leuke reacties op onze badkamer * knuffelkatten * mijn vriend die zich goed inzet voor de verbouwingen * uit mijn leesdip geraken * hulp bij de verbouwingen * mensen die spontaan vragen hoe het gaat * Thais gaan eten * China lights in de Zoo * een wandeling in de ruien * pijnstillers die werken als het moet

Save

Save

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

10 Comments

 • geertruurzaam
  January 18, 2017 at 10:08 am

  Een wandeling in de ruien staat al jaren op onze wensenlijst. Ik was het alweer bijna vergeten, maar nu ik het bij jou zie staan heb ik toch wel zin om het eindelijk eens uit te voeren!

  • gerhilde
   gerhilde
   January 18, 2017 at 6:15 pm

   Gewoon doen! Het is de moeite. Een vriendin organiseerde het voor haar verjaardag, anders zou het er bij ons waarschijnlijk ook nog niet van gekomen zijn, hoor.

 • Sofie
  January 18, 2017 at 2:57 pm

  Wat een schattig manneke. China lights is prachtig hé? Ik ging naar de editie van twee jaar geleden.
  Sofie recently posted…Onze trouwfoto’s deel 2My Profile

  • gerhilde
   gerhilde
   January 18, 2017 at 6:20 pm

   Wij gingen ook naar de vorige. 🙂 Ik vond het inderdaad de moeite!

 • Tante Fee
  January 18, 2017 at 3:37 pm

  Klinkt stuk voor stuk geweldig! En inderdaad, wat een mooi kereltje!

 • Joyce rdt
  January 18, 2017 at 6:03 pm

  Ah wat een schatje! Wat fijn dat je vriend verlof had met de feestdagen, heerlijk om dan ook samen te zijn. Liefs.x

 • Voskosmos
  January 19, 2017 at 3:09 pm

  Oooh de China Lights hebben wij vorig jaar ook gedaan, prachtig mooi! De enige teleurstelling die ik toen had was dat de dieren niet buiten zaten en binnen aan het slapen waren, ik had dat niet verwacht. Mijn vriend heeft mij nog nooit zo aangestaard alsof ik van een andere planeet kwam dan toen, haha 😀

 • Armande
  January 22, 2017 at 10:00 am

  Hee ik dacht al, je hebt een kind gemaakt. Wat apart. 🙂
  Wat een schattig manneke.
  Armande recently posted…Welk gereedschap moet je altijd in huis hebben?My Profile

  • gerhilde
   gerhilde
   January 22, 2017 at 11:40 am

   Ik maak geen kindjes, alleen cadeautjes. 😉

 • Zo simpel is dan geluk
  January 31, 2017 at 6:36 pm

  Wat een mooie en fijne dingen!

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram