het collectief ontslag overleven * eindelijk nog eens op citytrip * na bijna twingtig jaar nog eens in Londen zijn * vriendin S. die een geweldige reisbegeleidster speelt * fijne tips krijgen voor Londen * mijn vriend die bij elke stap in de verbouwingen blijft nadenken of we het toch niet beter kunnen doen en wat hij bedenkt ook gewoon wil aanpakken (hij is nu een ingemaakte kast aan het maken in de slaapkamer)

ingemaakte kast slaapkamer

de infosessies die goed gaan * Hooverphonic with Orchestra zien in de vernieuwde Koningin Elizabethzaal * ‘mijn’ boek dat goed bevonden wordt in de leesclub * langer licht en meer zon * knuffelpoesjes * een creatieve uitspatting die goed gaat (nieuwe technieken zijn altijd fijn, al wil ik meestal meteen veel maken en dat lukt natuurlijk niet altijd) * genieten van de eerste zonnige dagen * lieve reacties op persoonlijke blogposts * een fijne give-away op poten zetten (vrijdag meer nieuws!)

Save

Save

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!