Count your blessings #61


het collectief ontslag overleven * eindelijk nog eens op citytrip * na bijna twingtig jaar nog eens in Londen zijn * vriendin S. die een geweldige reisbegeleidster speelt * fijne tips krijgen voor Londen * mijn vriend die bij elke stap in de verbouwingen blijft nadenken of we het toch niet beter kunnen doen en wat hij bedenkt ook gewoon wil aanpakken (hij is nu een ingemaakte kast aan het maken in de slaapkamer)

ingemaakte kast slaapkamer

de infosessies die goed gaan * Hooverphonic with Orchestra zien in de vernieuwde Koningin Elizabethzaal * ‘mijn’ boek dat goed bevonden wordt in de leesclub * langer licht en meer zon * knuffelpoesjes * een creatieve uitspatting die goed gaat (nieuwe technieken zijn altijd fijn, al wil ik meestal meteen veel maken en dat lukt natuurlijk niet altijd) * genieten van de eerste zonnige dagen * lieve reacties op persoonlijke blogposts * een fijne give-away op poten zetten (vrijdag meer nieuws!)

Save

Save

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

4 Comments

 • Tante Fee
  March 15, 2017 at 10:15 am

  Kan toch echt deugd doen hè, om even stil te staan bij de blessings in je leven (ondanks alle stress, want je eerste punt had ik ergens gemist: kak zeg! Pardon my french ?) Goed dat je me er aan herinnert ? Lang leve knuffelpoesjes, creatieve uitspattingen en de zon!

 • Silke
  March 15, 2017 at 8:17 pm

  amai, straffe (klusjes)man, die van jou!

  en inderdaad: in zo’n vreselijke periode is het extra belangrijk om stil te staan bij de mooie momentjes 🙂

 • geertruurzaam
  March 15, 2017 at 10:58 pm

  Hopelijk letterlijk en vooral figuurlijk veel zon en licht gewenst! Dat gedoe op het werk vreet wel energie, lijkt me.
  Ben trouwens heel benieuwd hoe jullie kast gaat worden. Wij hebben een soortgelijke slaapkamer, denk ik, en we zitten nog met de vraag wat we gaan doen met de schouw. Klopt het dat jullie deze gaan wegwerken achter de kast?

  • gerhilde
   gerhilde
   March 16, 2017 at 9:36 am

   Inderdaad. Dat stuk is minder diep en daar hangen schappen. Op die manier maken we één gelijke wand. Bovenaan hangen lampen voor indirect licht op het plafond.

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram