Bij het schrijven van de blogpost van gisteren begon ik weer te twijfelen. Ik schrijf graag over producten die groen(er) zijn, die fair en eco zijn, die … passen bij mijn blog. Ik laat anderen graag kennismaken met producten waar ik tevreden over ben, maar wil niet overkomen als een commercieel geval. Ik zet producten met een mooi verhaal graag in de kijker, maar ben het een beetje beu om weeral te moeten schrijven dat ‘het geen gesponsorde blogpost is’. Ik zet het er wel bij, want ik wil duidelijk zijn.

Ik heb hier één keer een samenwerking gehad met een bedrijf (met uitbetaling in natura), bijna twee jaar geleden nu. Eén keer gebruikte ik een link voor affiliate marketing. Verder niets. Soms uit principe, soms omdat het niet bij mijn blog past, soms omdat ik er gewoon geen zin in heb, soms omdat ik niet kan inschatten of mijn lezers dan zouden afhaken …

Ik krijg niet constant mails voor samenwerkingen, hoor, gewoon af en toe. Ik heb ook niet de grootste blog natuurlijk. Soms wil ik zelf een bedrijf contacteren voor een samenwerking, omdat het echt goed zou passen, maar doe ik het toch maar niet …

Ik hoef niet per se geld te verdienen aan mijn blog, maar het wringt soms toch een beetje bij mij. Sommige samenwerkingen zouden wel leuk zijn. Of affiliate marketing zou wel handig zijn. Of …

Vandaar mijn vraag aan jou om even vijf minuutjes van jouw tijd te gebruiken om mijn kleine enquête over samenwerkingen tussen bedrijven en bloggers in te vullen. Zo kan ik alleszins een beter zicht krijgen op wat mijn lezers willen. Merci alvast!

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!