Ik gaf hier al een eerstje rondje van ‘Het leven zoals het is … verbouwingen‘ en vertelde toen dat ik er misschien wel een reeksje van kon maken. Vandaag deel 2!

eten zonder keukenLeven zonder keuken

Sinds november hebben wij geen keuken meer. We hebben wel een microgolfoven en een gewoon oventje, maar verder niet veel. We eten dus vooral opwarmmaaltijden of op restaurant (waar ik er sneller aan denk om een foto te nemen). We koken niet echt graag dus missen het niet hard, maar we verbruiken nu véél meer afval dan ik zou willen en op restaurant gaan is natuurlijk ook niet goedkoop. Het enige wat ik echt mis af en toe is een eitje, op eender welke manier klaargemaakt. Ah, en opwarmmaaltijden zouden gerust wat vaker vegetarisch mogen zijn. De keuze is meestal beperkt.

deurpanelen badkamerOveral werkgerief

Er zijn twee kamers af (de bovenste verdieping en de badkamer) en in ongeveer alle andere kamers ligt wel iets van werkgerief. We zijn dan ook overal nog wel iets aan het doen. In de badkamer liggen momenteel ook drie deurpanelen met wat gewicht op. Die waren niet helemaal recht bij levering en we doen hiermee een poging om ze recht te krijgen. Bij het grote paneel is dat trouwens gelukt, bij de kleinere lukt het helaas niet.

Save

Save

Save

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!