hulp krijgen bij het kopen van een nieuwe fiets (ik weet echt niet waar ik op moet letten of waarom ik wat moet kiezen en dan is het heel fijn als er iemand met kennis van fietsen wil meedenken) * andere mensen inspireren (tot het kopen van een Strida, tot het zetten van cactussen in hun badkamer …) * een rugzak kunnen lenen om tijdelijk mee naar het werk te fietsen * mijn fiets die er vroeger is dan verwacht * een zit- en staanbureau hebben op het werk (ik kan vlotjes heel de dag afwisselen tussen zitten en staan en kan mijn bureau altijd op de perfecte hoogte zetten) * het optreden van Pieter Embrechts (en het taalvoutje op het concertticket) * mijn eerste yogales * de yogalerares waar ik een jaar mee gestudeerd heb die zich dat nog herinnert * hulp bij de verbouwingen * een goeie tip krijgen voor een mooie fietsroute van en naar het werk * met vriendin D. naar de uitreiking van de Fintro Literatuurprijs * daar verschillende bekende gezichten zien * een fijn dagje Gent (de tentoonstelling van Michiel Hendryckx is trouwens de moeite, de locatie maakt het echt af) * mooie analoge foto’s (ik pak blijkbaar goed op foto met andermans kinderen) * twee keer op één week tijd genieten van Kommil Foo * korting krijgen zonder dat je dat vraagt * rokjesweer * onze plantjes die het goed doen

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!