Count your blessings #63

Count your blessings #63


hulp krijgen bij het kopen van een nieuwe fiets (ik weet echt niet waar ik op moet letten of waarom ik wat moet kiezen en dan is het heel fijn als er iemand met kennis van fietsen wil meedenken) * andere mensen inspireren (tot het kopen van een Strida, tot het zetten van cactussen in hun badkamer …) * een rugzak kunnen lenen om tijdelijk mee naar het werk te fietsen * mijn fiets die er vroeger is dan verwacht * een zit- en staanbureau hebben op het werk (ik kan vlotjes heel de dag afwisselen tussen zitten en staan en kan mijn bureau altijd op de perfecte hoogte zetten) * het optreden van Pieter Embrechts (en het taalvoutje op het concertticket) * mijn eerste yogales * de yogalerares waar ik een jaar mee gestudeerd heb die zich dat nog herinnert * hulp bij de verbouwingen * een goeie tip krijgen voor een mooie fietsroute van en naar het werk * met vriendin D. naar de uitreiking van de Fintro Literatuurprijs * daar verschillende bekende gezichten zien * een fijn dagje Gent (de tentoonstelling van Michiel Hendryckx is trouwens de moeite, de locatie maakt het echt af) * mooie analoge foto’s (ik pak blijkbaar goed op foto met andermans kinderen) * twee keer op één week tijd genieten van Kommil Foo * korting krijgen zonder dat je dat vraagt * rokjesweer * onze plantjes die het goed doen

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

4 Comments

 • Saar
  May 25, 2017 at 5:52 pm

  Hè, leuk dat je met yoga bent begonnen. Waar ga je?

  • gerhilde
   gerhilde
   May 26, 2017 at 6:39 am

   Ik heb intussen twee lessen gedaan bij Valerie in Yoga Zuid: http://www.valerierousseau.be. Ik wil nog wat andere types yoga proberen en misschien gaan we dan voor Sportoase gaan, daar is het goedkoper. We zijn nog wat aan het zoeken. Als jij een goed plekje kent: laat het weten. 🙂

 • Silke
  May 28, 2017 at 2:32 pm

  Wat een heerlijk lijstje weer!

  Ook mij heb je trouwens aangezet tot een plant zetten in de badkamer 😉 sinds enkele weken ziet het er een stuk tropischer uit dankzij onze nieuwe palm!

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram