Na aflevering 1 en 2 volgt nu ook aflevering 3. Binnenkijken is altijd leuk, niet? En ramptoerist spelen al zeker! Nee nee, dat valt hier allemaal goed mee, hoor.

Terras dat geen terras is

Het leven zoals het is ... verbouwingen terrasOnze achterbouw is volledig afgebroken en opnieuw gezet. Dat dakterras erop is onze laatste zorg, maar omdat ons dakterras zuidzuidwest georiënteerd is (de ideale oriëntatie, me dunkt), zitten wij er wel regelmatig. Al zit mijn vriend er meer om zijn longen vol rook damp te blazen, maar kom. Enfin, tuinmeubilair hebben we nog niet (ook dat wil mijn vriend zelf maken, hoera!) en dus zitten we meestal op de richels. Dat ernaast een gat is van zes meter diep, zorgt ervoor dat we wel voorzichtig gaan zitten. Dat die richels eigenlijk te laag zijn om aangenaam op te zitten, negeren we even.

Badkamermeubel wordt voorraadkast

Het leven zoals het is ... verbouwingen voorraadkastOnze badkamer is één van de twee kamers die zo goed als klaar zijn. Die andere is onze tijdelijke leefruimte (living en slaapkamer) en daar stapelt alles zich nogal snel op. Doorgaans doen we onze inkopen te voet en in de buurt, maar omdat dat niet altijd zo goedkoop is, gaan we af en toe met een auto naar een goedkopere winkel voor een grote voorraad. De laatste keer dat we dat deden, was in de herfst (toen we nog een keuken en dus wat meer plaats hadden), maar onlangs vonden we het opnieuw tijd. Omdat we niet alles in de leefruimte konden zetten, kwam er ook veel terecht in het mooie badkamermeubel. Midden bovenaan staat katteneten. Het gaat best goed met Jip, maar eten blijft moeilijk. Droge brokjes lukken niet altijd dus zijn we aan het zoeken welke natte voeding hij wel vlot kan eten. Vandaar de grote diverse voorraad.

Links op het meubel staat trouwens een boeket bloemen dat ik van mijn werkgever heb gekregen (iedereen kreeg en één op de teamdag na het intensieve jaar) en omdat de leefruimte onder het dak is en dat geen ideale leefomgaving is voor bloemen tijdens een hittegolf, zette ik het boeket in de badkamer, naast de uitgebloeide orchidee. Rechts staat mijn vriend zijn gereedschap, want hij was die dag aan de badkamerdeur aan het werken. Jawel, na acht maanden met een doek en fotokader om de deuropening af te sluiten, hebben we nu opnieuw een badkamerdeur! Zie eens hoe blij ik ermee ben!

Het leven zoals het is ... verbouwingen badkamerdeur

Save

Save

Save

Save

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!