Vorige maand deed ik geen ‘Count Your Blessings’, omdat dat al te veel zou verklappen. Niet dat er geen kleine gelukjes waren (die zijn er altijd, ook als je door een moeilijke periode gaat), wel omdat ik het nieuws wilde brengen met mijn blogpost, niet tussen de regels door van iets over kleine gelukjes.

Het gaat trouwens oké met mij, al heb ik niet de indruk dat het er gemakkelijker op wordt. In het begin kon ik eigenlijk vrij rationeel zijn (het ging niet goed met hem en dat was de enige uitweg), maar gevoelens nemen gaandeweg toch over. Al heb ik in het begin natuurlijk ook veel traantjes gelaten. Ik zit in een periode van rouw en ik moet zoeken naar een nieuwe evenwicht en dat is natuurlijk niet gemakkelijk. Ik ga daar niet snel door zijn dus gelukkig kijk ik ook naar de kleine gelukjes om door die moeilijke periode te geraken.

Helaas gaat het fysiek niet geweldig momenteel. Ik liet een bloedonderzoek uitvoeren, omdat ik mij slap en kortademig voel bij de minste inspanning (om tot op de tweede verdieping te geraken, moet ik uitrusten op de eerste verdieping). Ik heb blijkbaar een stevig tekort aan de vitamines D en B12 en er zijn nog enkele andere waarden slecht, die nader onderzocht moeten worden. Dat ik mij fysiek niet goed voel, maakt mij algemeen ook wat fragieler natuurlijk. Maar deze blogpost is om te focussen op wat wel goed gaat dus bij deze.

Hobbes maal 4

vriend(inn)en en familie die tijd maken voor mij * heel dat gedoe met mijn portefeuille, de goede kanten toch * de mogelijkheid krijgen om in het huis te blijven wonen * Hobbes mogen houden * veel liefde krijgen van Hobbes (Maar echt! Een kat is geweldig als het moeilijk gaat.) * vriendinnen die spontaan aan mij denken bij een bepaalde activiteit * hij die het nog ziet zitten om een fotoshoot te doen van mijn tattoo * de ex-schoonmoeder en vriendinnen die opnieuw Wordfeud willen spelen met mij * het huis dat niet in één keer half leeg is, maar in stukjes leger wordt * zijn nieuwe appartement mogen zien * nog vrienden kunnen zijn * nog knuffels kunnen krijgen * het einde van de polar vortex (al was ik wel fan van de zon tijdens die dagen) * dat het niet raar aanvoelt als we elkaar nog zien, wel gewoon vertrouwd * mooie en lieve reacties krijgen op het nieuws * gered worden uit drijfzand (Zijn eerste reflex is nog om mij te redden, oef!) * mijn kleren die losser zitten * minder hongergevoel * hulp krijgen bij de verbouwingen * opnieuw een Netflixabonnement hebben * series kunnen kijken op een laptop die dat kan afspelen * mijn selectie mogen voorstellen in de leesclub * leren solderen

 

Save

Save

Save

Save

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!