Count Your Blessings #73

Count Your Blessings #73


Bij de vorige editie van deze rubriek liet ik weten dat het oké ging met mij, maar dat het op fysiek vlak niet geweldig ging. Dat bleek te kloppen en moest eerst nog even erger worden. Later die dag ging ik naar spoed en mocht ik een paar dagen in het ziekenhuis blijven. Intussen voel ik mij al veel beter (na dik een maand). Ik voel mij bijna weer normaal, ik kan alleen nog niet sporten. En dus ook nog niet fietsen, ondanks het geweldige fietsweer! Maar dat komt weer wel, mijn lichaam heeft vooral tijd nodig.

op tijd geholpen kunnen worden * goed opgevolgd worden * veel warmte voelen van vrienden en familie * de onderzoeken die positieve resultaten geven * vooruitgang voelen (het ging letterlijk en figuurlijk stap voor stap) * het bestaan van bloedverdunners, ze hebben mijn leven gered * het bestaan van Netflix: zelfs als je niets kan, kan je nog Netflix kijken; het heeft mij een beetje door die eerste weken geholpen * kaartjes en een boeket krijgen om mij beterschap te wensen * twee weken thuis kunnen werken * zon, zon, ZON * een geweldige editie van Swan Market * mensen die bewust komen babbelen aan mijn kraam * een lift aangeboden krijgen * de poolwagen kunnen lenen op het werk, zodat ik toch op kantoor geraak * interesse in mijn ecologische geurkaarsen * meer contact met vrienden * mensen die oprecht blij zijn dat het goed gaat met mij * collega’s die zien dat ik afgevallen ben (al helpt het wel dat ik een maand niet op kantoor geweest ben)

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

7 Comments

 • Josefien De Bock
  April 19, 2018 at 7:17 am

  Blij te lezen dat het al veel beter met je gaat! Hopelijk blijft het zonnetje de komende dagen en weken van de partij, dat geeft ook veel energie en ‘good vibes’ hé!
  Liefs x

 • Goofball
  April 19, 2018 at 9:12 am

  Gelukkig gaat het beter met jou! Mooi lijstje. Hoeraaaaa voor zon , die mag ook op mijn lijstje!

 • Le petit requin
  April 19, 2018 at 11:58 am

  Super dat het stapje per stapje beter gaat en dat je werk je ook toelaat om aanpassingen te doen om te kunnen werken zonder jezelf te overbelasten!
  Ik duim dat de zon nog lang voor zo’n zalig lenteweer zorgt, zodat je er zeker nog in kan fietsen 🙂

  • gerhilde
   gerhilde
   April 23, 2018 at 7:23 pm

   Intussen probeerde ik te fietsen en het lukt! Wel korte stukjes, maar: het lukt! 🙂

 • Liese
  April 21, 2018 at 1:17 pm

  Oef!

 • fieke
  April 22, 2018 at 11:53 am

  Zo blij om te lezen dat het beter met je gaat, ook al is het maar stapje voor stapje. Geniet van de rust en van de zon!

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram