Bij de vorige editie van deze rubriek liet ik weten dat het oké ging met mij, maar dat het op fysiek vlak niet geweldig ging. Dat bleek te kloppen en moest eerst nog even erger worden. Later die dag ging ik naar spoed en mocht ik een paar dagen in het ziekenhuis blijven. Intussen voel ik mij al veel beter (na dik een maand). Ik voel mij bijna weer normaal, ik kan alleen nog niet sporten. En dus ook nog niet fietsen, ondanks het geweldige fietsweer! Maar dat komt weer wel, mijn lichaam heeft vooral tijd nodig.

op tijd geholpen kunnen worden * goed opgevolgd worden * veel warmte voelen van vrienden en familie * de onderzoeken die positieve resultaten geven * vooruitgang voelen (het ging letterlijk en figuurlijk stap voor stap) * het bestaan van bloedverdunners, ze hebben mijn leven gered * het bestaan van Netflix: zelfs als je niets kan, kan je nog Netflix kijken; het heeft mij een beetje door die eerste weken geholpen * kaartjes en een boeket krijgen om mij beterschap te wensen * twee weken thuis kunnen werken * zon, zon, ZON * een geweldige editie van Swan Market * mensen die bewust komen babbelen aan mijn kraam * een lift aangeboden krijgen * de poolwagen kunnen lenen op het werk, zodat ik toch op kantoor geraak * interesse in mijn ecologische geurkaarsen * meer contact met vrienden * mensen die oprecht blij zijn dat het goed gaat met mij * collega’s die zien dat ik afgevallen ben (al helpt het wel dat ik een maand niet op kantoor geweest ben)

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!