Count Your Blessings #74

Count Your Blessings #74


mijn longen die in orde zijn * weer kunnen fietsen * mij niet meer beperkt voelen door de longembolie * Tinder ontdekken * fietsweer * ijsjesweer * snel naar het ziekenhuis kunnen voor een scan van mijn schildklier en een consultatie * het best mogelijke nieuws krijgen over mijn schildklier (het is maar een ontsteking, moet wel opgevolgd worden) * vriendin K. die mij vraagt om geurkaarsjes te maken ter aanvulling van de doopsuiker, wat een eer * experimenteren met kleuren en koolzaadwas * hulp (en zon) op Swan Market * zon, zon, ZON * dit allemaal * mijn ex die komt verbouwen in ons huis; echt geen evidentie, maar hij doet het wel * winnen met minigolf * tips krijgen voor ons weekendje naar Genk * Hobbes die zijn schattige zelve blijft * een weekendje weg met vriendin S. * veel lachen samen met vriendin S. * een prachtige wandeling maken in Nationaal Park Hoge Kempen * een hippe zaak ontdekken in Genk en genieten van hun lekkere croques, homemade limonade en heerlijke terras * eindelijk de boekenwinkel in een kerk in Maastricht kunnen bezoeken * plaats hebben om een wasmachine te zetten, het einde van de wekelijkse tripjes naar de wasserette is in zicht * de centjesvloer kunnen leggen * voldoende centjes hebben voor die vloer (de epoxy moet er nog over en dat is nog even spannend, later meer nieuws)

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

3 Comments

 • Le petit requin
  May 18, 2018 at 12:50 pm

  Oooooh, keibenieuwd naar die centjesvloer!
  En hoera voor de wasmachine!

 • fieke
  May 18, 2018 at 7:37 pm

  Oeh, die centjesvloer! Joepie!

 • Goofball
  May 30, 2018 at 10:28 am

  leuke lijst!

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram