Oeps, de vorige Fair Wear Friday is geleden van februari 2018. Sindsdien verschenen er beduidend minder artikels op deze blog dus is het misschien niet vreemd dat het even duurde voor er een nieuwe editie van Fair Wear Friday verscheen. Ik shop eerlijk gezegd ook niet echt veel en om er dan nog eens goede foto’s van te nemen … Daarom liet ik fotografe Sophie Peirsman enkele foto’s nemen toen we daar waren voor een fotoschoot voor mijn juwelen.

Over de schoenen van Veja schreef ik eerder al. Ik heb de schoenen intussen anderalf jaar en ze zijn zeker nog niet versleten. Ik draag ze niet dagelijks, maar wel regelmatig.

Het T-shirt is van Maison GLDN, over dat merk schreef ik eerder al. Rhea was lang geleden mijn huisbazin. Ter hoogte van mijn hart staat ‘Wild at heart’. Mensen die mij niet goed kennen, denken dat dat niet bij mij past. Mensen die mij wel goed kennen, weten dat dat daar goed staat. Al kocht ik het T-shirt eerder vanwege de mooie hals op de rug dan vanwege de woorden.

Handtas en broek kocht ik bij HOST, wat staat voor House Of Sweets & Things, een geweldige winkel bij mij in de buurt die kiest voor duurzame spullen. Een leuke winkel om cadeautjes te kopen, maar dus ook kleding en je kan er zelfs iets drinken of eten. De uitbaatsters zijn altijd vriendelijk, ze kennen zelfs mijn naam en spreken me er ook mee aan. Ik vind het fjin om er nieuwe merken te ontdekken en te weten dat die merken goed bezig zijn, anders zouden zij die niet in hun winkel verkopen.

De broek is van ARMEDANGELS, een merk dat perfect bij deze rubriek past en velen ook bekend in de oren zal klinken. Ik werd zowel verliefd op de kleur als het model. Heerlijk luchtig in de zomer. Er is ook een T-shirt van, zodat je het kan dragen alsof het een jumpsuit is, maar dat stond mij niet echt. Mijn bovenlijf was te lang voor het T-shirt. Niet onlogisch als je 1m83 bent natuurlijk.

De handtas is van O MY BAG. Hun slogan is ‘Make Wear a Difference’ dus dat spreekt ook boekdelen. Na twee maanden kwam de magneet los, waardoor de handtas niet meer goed sloot. Ik ging terug naar de HOST en werd meteen gerustgesteld dat ze dat zouden herstellen bij O MY BAG. De dag erna kreeg ik al de melding dat er een nieuwe handtas was voor mij. Ik had eerlijk gezegd liever dat ze de mijne zouden herstellen (want er was al een vlekje op en ik zou niet willen dat ze die dan gewoon weg moeten doen), maar omdat dat nog nooit is gebeurd met mijn model, wilden ze het onderzoeken. Ze hebben ook een rubriek ‘pre-loved’ op hun website dus ik neem aan dat die handtas nog wel gebruikt zal kunnen worden. Goede klantenservice dus, zowel bij O MY BAG als bij HOST!

Ken jij deze merken al?

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!