De derde update al! De maanden vliegen voorbij. Zonder er heel bewust mee bezig te zijn, maak ik vorderingen dus dat loopt hier best vlot, vind ik.

1. 2500 km fietsen
De teller staat intussen op 722 km.
2. 12 nieuwe horecazaken bezoeken in Antwerpen
Bar Botaniek * Hoeked Doughnuts * Frits * LKKRR * Satay * in oktober kon ik op één avond twee adresjes op de lijst zetten: May’s * Bar Salon en gisteren maakten we Den Billenkletser onveilig met een hele meute. En zo zit ik al over de helft. 🙂
3. naar een theatervoorstelling gaan
Toen de lijst verscheen, was ik het eigenlijk al uit het oog verloren, maar dit puntje was gemakkelijk te schrappen, omdat het eigenlijk al ingepland stond. Oeps! Maar ik heb ervan genoten en er staan nog theatervoorstellingen op de planning. In oktober ging ik naar Het kleine meisje van meneer Linh in de Bourla.
4. de landsgrenzen verlaten
5. mijn 600ste blogbericht posten
Tussenstand: dit bericht is nummer 496.
6. afvallen
De vorige tussenstand was nul, nu zitten we op plus 0,5. Oeps!
7. 6 dingen flocken
geboortecadeautje van Lise * mijn T-shirt met sterren * geboortecadeautje van Linn * geboortecadeautje van Mathis * tote met quote * voor de zeebonkebonkefuif van de kajakclub flockte ik visjes op een blauw T-shirt om mij te kunnen verkleden als de zee
8. gemiddeld 10 000 stappen per dag zetten
Vorige tussenstand: gemiddeld 10 347 stappen/dag, deze maand: 9288 stappen per dag. Dat maakt een nieuwe tussenstand van 9994. Nipt onder mijn doel, gelukkig heb ik nog enkele maanden.
9. op citytrip gaan in eigen land
10. 75 % van de dagen vegetarisch eten
Vorige tussenstand: 100 % Ook deze maand ging het vlot en at ik geen vlees. Eén keer wel bijna: op een receptie passeerden er macarons. Toen ik de onderkant voelde, voelde ik al nattigheid (of toch een wakkige macaron) en toen ik beter keek, leek de vulling mij geen botercrème. Het bleek foie gras dus die macaron belandde op de receptietafel. Bijna gefopt! Gelukkig steek ik niet alles zomaar zonder kijken in mijn mond.
11. op uitstap gaan met de nichtjes
12. 20 boeken lezen
Wachten op de barbaren van J.M. Coetzee * Brieven uit Genua van Ilja Leonard Pfeijffer * Insomniac City van Bill Hayes
13. deelnemen aan 1 kerstmarkt en 3 gewone marktjes
Vorige tussenstand: 3 gewone marktjes. Voor de kerstmarkt wacht ik simpelweg december af, maar in november staan er gelukkig ook nog leuke dingen te gebeuren.
14. 6 items van mijn Pinterestbord zoetigheid maken
15. 6 items van mijn Pinterestbord DIY maken
16. 6 items van mijn Pinterestbord kokeneteken maken
17. mijn bijberoep uitbouwen
Ik probeer volop dingen uit en organiseer in november een eigen verkoop. Op Facebook maakte ik al een evenement aan en binnenkort geef ik hier meer uitleg.
18. de binnenmuren in ons huis schilderen
Ik schilderde met mijn schoonmoeder en mijn vriend de muren (en het plafond) van de slaapkamer. De badkamer deden we eerder dit jaar al. Aan de bovenste verdieping begonnen we afgelopen weekend. Mijn vriend en mijn schoonmoeder toch, want ik moest passen vanwege een overbelaste pols …
19. 33 kaartjes versturen met de post
Vorige tussenstand: 8/33, intussen kregen Rozemarijn, Lien, Marieke, Cathy, Stefanie, Emmy en Sandra ook een kaartje, bij hun bestelling van juwelen. Ja, ik tel die lekker mee. Nieuwe tussenstand: 15/33
20. naar een comedian gaan kijken
21. de zee zien
22. de zonsondergang zien aan de kaaien
23. naar de sauna/hamam gaan
24. de centjesvloer leggen in het toilet
25. naar de cinema gaan, liefst in de Cartoon’s
26. 100 items weggooien/weggeven
We ruimden de bovenste verdieping op, ter voorbereiding van het schilderen. Ik telde niet expliciet, maar als ik laag schat, zit ik aan 25 items.
27. 3 musea bezoeken in Antwerpen
28. gaan wandelen op de Kalmthoutse Heide
29. zomaar een cadeautje kopen voor mijn vriend
30. een dagje weg met vriendin S.
31. een dagje weg met vriendin D.
32. een creatieve workshop volgen
33. naar de Verbeke Foundation gaan

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!