In mei herpakte ik mij een beetje. 🙂

1. 2500 km fietsen
Vorige tussenstand: 1620 km. De teller staat intussen op 1755 km. Fietsen naar het werk gaat vlot gelukkig. Ik had wel verlof in mei dus vaak moest ik niet naar het werk fietsen, maar met het goede weer neem ik wel weer sneller de fiets. Ik ga een tandje bijsteken om dit puntje zeker te halen.
2. 12 nieuwe horecazaken bezoeken in Antwerpen
3. naar een theatervoorstelling gaan
4. de landsgrenzen verlaten
5. mijn 600ste blogbericht posten
Tussenstand: dit bericht is nummer 543. Tja …
6. afvallen
De vorige tussenstand was min 13 kilo. Een keelontsteking gecombineerd met een opgezwollen schildklier zorgden vorige maand voor het mooie resultaat. Er kwam maar een halve kilo terug aan en dat kan ook iets met die nieuwe relatie te maken hebben. Nieuwe tussenstand: min 12,5 kilo. Nog steeds een erg mooi resultaat.
7. 6 dingen flocken
8. gemiddeld 10 000 stappen per dag zetten
Vorige tussenstand: gemiddeld 7664 stappen/dag, deze maand: 9750 stappen per dag. Eindelijk weer een maandgemiddelde dat in de buurt van 10 000 ligt! Nieuwe tussenstand: 7873. Het is pas sinds begin mei dat ik mij echt genezen voel van de longembolie. Ik ben heel blij dat ik mijn gemiddelde nu wat kan opkrikken, want dit puntje wilde ik eigenlijk erg graag halen. Ik ga proberen om zo hoog mogelijk te geraken, maar 10 000 wordt praktisch onmogelijk …
9. op citytrip gaan in eigen land
Gelukt! Ik ging met vriendin S. een weekendje naar Genk. Daar valt vrij weinig te beleven, maar het was plezant! Via Instagram kreeg ik enkele goede tips en een uitstap met vriendin S. is altijd fijn.
10. 75 % van de dagen vegetarisch eten
11. op uitstap gaan met de nichtjes
12. 20 boeken lezen
Wachten op de barbaren van J.M. Coetzee * Brieven uit Genua van Ilja Leonard Pfeijffer * Insomniac City van Bill Hayes * Dear Life van Alice Munro * You Are a Badass – How to Stop Doubting Your Greatness and Start Living an Awesome Life van Jen Sincero * Als je iemand verliest die je niet kan verliezen van Ish Ait Hamou * Noord van Sien Volders * A Little Life van Hanya Yanagihara * Woesten van Kris Van Steenberge  * Spoetnikliefde van Haruki Murakami * Sprakeloos van Tom Lanoye  * De acht bergen van Paolo Cognetti * Ons soort mensen van Juli Zeh * Mixed Doubles van Jill Mansel * Peachez, een romance van Ilja Leonard Pfeijffer * De mensengenezer van Koen Peeters
13. deelnemen aan 1 kerstmarkt en 3 gewone marktjes
14. 6 items van mijn Pinterestbord zoetigheid maken
15. 6 items van mijn Pinterestbord DIY maken
De centjesvloer heeft nog wat afwerking nodig (damn you, epoxy), maar de centjes en een eerste laag epoxy liggen er al. Dat pakt niemand mij nog af. En toen ik mijn Pinterestbord doorzocht, ontdekte ik dat ik afgelopen jaar eigenlijk nog andere dingen van mijn bord maakte ook: een krabpaal voor Hobbes en lederen handvaten voor de kasten in de slaapkamer. Hier blijk ik dus al halverwege te zijn. Leuke ontdekking!
16. 6 items van mijn Pinterestbord kokeneteken maken
17. mijn bijberoep uitbouwen
Het gaat wat trager dan ik in gedachten had, maar het lukt.
18. de binnenmuren in ons huis schilderen
Tussenstand: badkamer, slaapkamer, bovenste verdieping. Geen vorderingen, ook niet in mei. Dit puntje zal ik niet halen, maar ik hoop toch nog wat te kunnen schilderen voor mijn verjaardag eind juli.
19. 33 kaartjes versturen met de post
Tussenstand: 24/33 en geen vorderingen. Dit is eigenlijk geen moeilijk puntje, ik moet mij er gewoon eens aan zetten. Misschien in juni?
20. naar een comedian gaan kijken
21. de zee zien
22. de zonsondergang zien aan de kaaien
Gelukt! Ik dacht dat deze niet meer ging lukken, maar jawel!
23. naar de sauna/hamam gaan
24. de centjesvloer leggen in het toilet
De eindlaag ligt er nog niet op, maar de centjes liggen er al wel vast. Dit puntje mag dus geschrapt worden, hoera! Met dank aan alle verzamelaars, ik weet dat jullie er lang op hebben moeten wachten. Er komt zeker nog een blogpost over, maar dat zal pas zijn voor na de eindlaag en dat zal vermoedelijk iets voor juli zijn.
25. naar de cinema gaan, liefst in de Cartoon’s
26. 100 items weggooien/weggeven
27. 3 musea bezoeken in Antwerpen
28. gaan wandelen op de Kalmthoutse Heide
29. zomaar een cadeautje kopen voor mijn beste vriend
30. een dagje weg met vriendin S.
Het werden twee dagjes Genk. Dubbel en dik verdiend om dit te schrappen dus!
31. een dagje weg met vriendin D.
32. een creatieve workshop volgen
33. naar de Verbeke Foundation gaan

Eindelijk kan ik nog eens zeggen dat ik echt vordeingen heb gemaakt, hoera! 19 puntjes zijn geschrapt, ik kan sowieso al niet meer buizen. Sommige dingen gaan nog erg moeilijk worden, maar ik blijf er toch voor gaan.

Dit artikel bevat affiliate links.
Het kost jou niks, maar als jij erop klikt en een aankoop doet,
krijg ik een percentje en zo steun je dus mijn blog,
gratis en voor niets.

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!