Dat mijn vriend handig is, is al wel duidelijk, denk ik. Hij doet wat hij kan in de verbouwingen (zoals douchewanden bezetten), maakte al verschillende meubelen en ook cameralampen. Op het werk maakte hij tijdens de middagpauze nog een andere lamp, uit buizen voor waterleiding.

Veel kan ik er eigenlijk niet over zeggen, maar ik vind zijn mannetje te schattig en wil het graag tonen. Al het materiaal valt te kopen in een gewone doe-het-zelfzaak of te upcyclen, alleen het hoofd van het mannetje zal moeilijker te vinden zijn.

lamp mannetje DIY

lamp mannetje DIY lay-out

Ik vind het persoonlijk ook wel schattig dat hij plantjes heeft staan op het werk, scheutjes van onze aloë vera uit de badkamer en onze sempervivums uit onze pallettuin. Het lampje geeft hen licht, want in de werkplaats is het eigenlijk te donker om plantjes te zetten.

Save

Save

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!